Kreatív szett táskában, 200 db

Kreatív szett táskában, 200 db
A Kreatív szett táskában készlettel azt csinálhatod, amihez épp kedved van! Előveheted a füzetet és filctollal rajzolhatsz bele. Ha elkészült a kép, matricákkal díszítheted, sőt még egy szöveget is kirakhatsz a betűmatricákból. Ha véletlenül elszakad a papírod a színes, mintás ragasztószalaggal megragaszthatod! Még akár gyurmából is készíthetsz egy gyümölcsöt vagy állatot. Miután ezzel készen vagy, készíts egy színes mintát a szobád ablakára, az üvegfestő készlet segítségével! Több mint 200 elemet tartalmaz.
A "Kreatív szett táskában, 200 db" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Joustra
28152
5 090 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kreatív szett táskában, 200 db

Kreatív szett táskában, 200 db

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.