Kuruzsló és Tsa. - Quedlinburgi Futam

12 690 Ft
+254 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schmidt
6 éves kor fölött
1-2 munkanap
81849
A gyerekek minden évben a vásár előtti napon nagy versenyen vesznek részt, és most te is csatlakozol hozzájuk! Játssz a Kuruzsló szamárral és barátaival. Etesd az állatodat, és lépj vele a pályán - de ez nem szokásos eledel, és nem mindig segíti a négylábú barátod haladását. Neked kell megtalálnod a megfelelő eledelkombinációt, hogy a lehető leggyorsabb legyen. Néha „álomfű” kerül a táskádba, és az állatod inkább szunyókál egy keveset. Menet közben gyűjts rubinokat, amikből új ellátmányt vásárolhatsz. Érj be a célba, és nyerd meg az áhított aranyüstöt.
A Kuruzsló és Tsa. játékmenete hasonló a Kuruzslók Quedlinburgban társasjátékhoz: minden játékosnak saját húzózsákja van, amibe jelzőket kell szereznie a játék során.
A játék menete:
A játékosok a versenypálya elején kezdik a játékot kezdi a játékot. Amikor rád kerül a sor, a saját táskádból jelzőt kell húznod. Szerencsés esetben színes eledeljelzőt húztál, ezzel megetetheted az állatodat, előrébb haladhatsz, és még további bónuszokhoz is juthatsz rubinokkal, vagy a dobókockával! Megeshet, hogy eledel helyet álomfüvet húzol, ebben a körben az állatod elszundikál, és nem tudsz előrébb haladni, azonban aggodalomra semmi ok! Az álomfüveknek is megvan az előnye, mivel ha hármat is sikerült összegyűjteni, akkor van lehetőséged új eledelekhez jutni. Ebben az esetben bekerülhet a zsákodba a saláta, vagy az eddigiektől eltérő más eledel is ha van elég rubinod a megvásárlásukra - ezekhez majd más és más bónusz tartozik a kihúzásuk során! A verseny addig folytatódik, amíg valamelyik játékos el nem éri az aranyüstöt!
Ha már sokat játszottatok, akkor meg tudjátok fordítani a játéktáblát egy hosszabb versenyért, illetve egyéb játékmódok szolgálják a lehető legtöbb újrajátszhatóságot és játékélményt!
Átlagos játékidő: 25 perc
A "Kuruzsló és Tsa. - Quedlinburgi Futam" nevű játék gyártója a Schmidt, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Kuruzsló és Tsa. - Quedlinburgi Futam" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 28-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Schmidt

Kuruzsló és Tsa. - Quedlinburgi Futam

Kuruzsló és Tsa. - Quedlinburgi Futam

12 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.