KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Kütyük társasjáték

Kütyük társasjáték
13 250 Ft
+265 hűségpont ajándékba - Részletek...
Delta Vision
14 éves kor fölött
nem rendelhető
59768
A többi játékoshoz hasonlóan neked is van otthon egy saját házi laborod, ahol azon fáradozol, hogy minél praktikusabb és kreatívabb kütyüket alkothass meg. Ha mind a négy energia fölött képes vagy uralkodni, a legmenőbb szerkentyűket is képes lehetsz létrehozni az így született kombinációkból. Használd az energiagömböket és légy agyafúrt az elemek variálása közben hogy pontokat szerezz, és a végén tiéd legyen a fődíj a tudományos versenyen. A játékidő kb. 40-50 perc.
A "Kütyük társasjáték" nevű játék gyártója a Delta Vision, főleg 14 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kütyük társasjáték

Kütyük társasjáték

13 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.