Label-Label - Fa kávéfőző - zöld

Label-Label - Fa kávéfőző - zöld
12 250 Ft
+245 hűségpont ajándékba - Részletek...
Label-Label
nem rendelhető
80535
Nincs annál jobb, mint kávéval indítani a reggelt. A Label-Label fából készült, igényesen kidolgozott, pasztell zöld árnyalatú kávéfőző gépe lehetőséget teremt a kicsik számára, hogy megismerkedjenek a kávéfőzés művészetével. A készlet olyan kiegészítőket tartalmaz, mint a kávéscsészék, kanalak, kávészem-korongok és kapszula, így a kis baristáknak minden a rendelkezésükre áll, hogy egy espressoval vagy egy tejhabos kávéval lepjék meg a család apraja-nagyját. A kávéfőző gép elengedhetetlen tartozéka a játékkonyháknak.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A termék minőségi fából készült, így tökéletes választás környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
A "Label-Label - Fa kávéfőző - zöld" nevű játék gyártója a Label-Label, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Label-Label - Fa kávéfőző - zöld

Label-Label - Fa kávéfőző - zöld

12 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.