Label-Label - Felhős montessori építő, kék

10 750 Ft
+215 hűségpont ajándékba - Részletek...
Label-Label
inkább fiúknak
1-3 nap
77290
A Label-Label igényes kidolgozású építőjátékával a legkisebbek megalkothatják saját felhőerődítményüket. A fából készült, fehér, szürke és pasztell kék árnyalatú, különböző méretű, felhő formájú építőelemeket praktikus kialakításuknak köszönhetően könnyű egymásra helyezni. A csomagban 7 db építőelem található, amelyekből csak a gyerekek képzeletén múlik, hogy milyen építmények születnek majd.
A szórakoztató tevékenység fejleszti a kicsik finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, logikáját és még sok más készséget. A játék nemcsak fejlesztőeszköz lehet, hanem részét képezheti a gyerekszoba dekorációjának is.
A termék kiváló minőségű fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Nem tartalmaz toxikus anyagokat, így használata a legkisebbek számára is biztonságos.
A "Label-Label - Felhős montessori építő, kék" nevű játék gyártója a Label-Label, főleg 1 és 4 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Label-Label - Felhős montessori építő, kék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Label-Label - Felhős montessori építő, kék

Label-Label - Felhős montessori építő, kék

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.