Label-Label - Montessori formaépítő fajáték - Panda

9 250 Ft
+185 hűségpont ajándékba - Részletek...
Label-Label
1-3 nap
77287
Talán nincs is olyan gyerek, aki ne játszana élete során építőkockákkal. A Label-Label formaépítő fajátéka különböző színű, mintájú és formájú építőelemeket tartalmaz, amelyek játékra hívják a legkisebbeket. A Montessori-jellegű játék talpazatán 5 rúd kapott helyet, amelyekre a kicsik ráfűzhetik a fehér és fekete virág, sokszög, háromszög és más alakú építőelemeket, amelyek némelyikén egy-egy panda tappancs is feltűnik. A laposabb hasáb elemekkel elkülöníthetők egymástól az egyes szintek, így egy gyönyörű vár konstruálható meg a készlet elemeiből.
A játék fejleszti a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, a logikát, a türelmet és még számos más készséget is. A kiváló minőségű bükkfából készült készlet jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára. Nem tartalmaz toxikus anyagokat, így a legkisebbek is biztonságosan használhatják.
A játékot másfél éves kortól ajánljuk.
A "Label-Label - Montessori formaépítő fajáték - Panda" nevű játék gyártója a Label-Label, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Label-Label - Montessori formaépítő fajáték - Panda" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 13-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 13-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Label-Label - Montessori formaépítő fajáték - Panda

Label-Label - Montessori formaépítő fajáték - Panda

9 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.