Lalaboom - Montessori bébi fejlesztőjáték, színes gyümölcsök - 24 részes

7 690 Ft
+154 hűségpont ajándékba - Részletek...
Lalaboom
1-2 munkanap
81943
Építés, kombinálás, alkotás - megérkeztek a Lalaboom bébi fejlesztőjátékok!
A Lalaboom Montessori bébi fejlesztőjátékokkal a kicsik játékosan ismerkedhetnek meg a különböző formákkal és felületekkel, és ők maguk fedezhetik fel az elemek összekapcsolásának és -illesztésének mikéntjét. Ebben a 24 részes készletben az építőelemek mellett egy zsinór is található.
A színes, különböző felületekkel rendelkező építőelemek könnyen összepattinthatók, összecsavarhatók és tetszőlegesen kombinálhatók, így a kisgyerekek teljesen új építményeket vagy figurákat is alkothatnak belőlük. Ráadásul a golyók még fűzhetőek is, így csak a gyerekek képzeletén múlik, hogy milyen teremtmény vagy építmény születik meg belőlük.
A szettekkel ráadásul a kicsik a saját szintjükön fejlődhetnek: míg a 10 hónaposoknak az összeillesztésben, addig a 15 hónaposok a csavarásban, a másfél évesek az elemek kombinálásában, a 2 évesek az építésben, a 3 éveseknek pedig az elemek összefűzésében lehet sikerélményük.
A Lalaboom bébi építőjáték szettek Montessori-elvekre - azaz a cselekvés útján történő tanulásra - építenek. Az építőelemek különböző textúrái fejlesztik a picik taktilis érzékelését, a különböző összeillesztési módok kreativitásra ösztönzik őket, emellett a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődésnek indul. Az elemek kiváló minőségű, a gyerekek számára biztonságos műanyagból készültek.
A "Lalaboom - Montessori bébi fejlesztőjáték, színes gyümölcsök - 24 részes" nevű játék gyártója a Lalaboom, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Lalaboom - Montessori bébi fejlesztőjáték, színes gyümölcsök - 24 részes" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Lalaboom - Montessori bébi fejlesztőjáték, színes gyümölcsök - 24 részes

Lalaboom - Montessori bébi fejlesztőjáték, színes gyümölcsök - 24 részes

7 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.