Laser-X Evolution - Dupla csomag

Fedezzétek fel az új Laser- X Evolutiont, amely infravörös sugarat használ, igazi lézer helyett. A pisztolynak több, mint 90 méteres a hatótávolsága. Az érzékelők a fegyverbe vannak építve, így nincs szükség külön mellkas/vállpántra. Standard színekre is beállíthatók a csapatok (kék, piros). Rengeteg újdonsággal lett felszerelve, többek között a standard színek mellett 20 másik csapatszín is elérhető. Az Evolution töltése sokkal gyorsabb és könnyebb a tetején elhelyezkedő töltő segítségével, amely akár 10 lövésre elegendő tárazást is biztosít. Ráadásul nem kell meghúzni a ravaszt és lefelé tartani a fegyvert, mint az előző verzióknál. Ez lehetővé teszi a gyorsabb töltési folyamatot. Mindemellett, új edzői hangokat és tanácsokat is tartalmaz, mely hangeffektussal van aláfestve, angol nyelven.
A játék elemmel működik (3-3 db 1,5 V-os AAA/LR03). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Laser-X Evolution - Dupla csomag" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
TM Toys
inkább fiúknak
1-3 nap
69799
19 990 Ft
A "Laser-X Evolution - Dupla csomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Laser-X Evolution - Dupla csomag

Laser-X Evolution - Dupla csomag

19 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.