Laser-X Evolution - Mikro pisztoly szett - 2 db-os

Laser-X Evolution - Mikro pisztoly szett - 2 db-os
15 750 Ft
+315 hűségpont ajándékba - Részletek...
TM Toys
inkább fiúknak
nem rendelhető
80494
A Laser-X Evolution Mikro lézerharc pisztoly szettjével a srácok már egyből a doboz kibontása után belevethetik magukat a lézercsaták adrenalinmámoros világába. A csomagban található 2 darab, infravörös sugárral működő fegyver hatósugara 60 méter, így mind beltéren, mind kültéren nagyobb távolságból található el az ellenfél.
A játékosok a piros vagy a kék csapatot erősíthetik a fegyveren található elforgatható kapcsoló segítségével, de akár a további 20 szín valamelyikét is kiválaszthatják. A fegyverek érzékelőkkel rendelkeznek, valamint a fényhatások mellett interaktív hangokkal és tanácsokkal teszik még élvezetsebbé a játékélményt. A játékfegyvereket - kompakt méretükből adódóan - bárhová magukkal vihetik a lurkók.
Webáruházunkban további Laser-X termékek is kaphatók, amelyek kompatibilisek egymással, így a gyerekek akár több főt bevonó csatákat is rendezhetnek.
A fegyverek hatósugara: 60 méter
A játék elemmel működik (6 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Laser-X Evolution - Mikro pisztoly szett - 2 db-os" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Laser-X Evolution - Mikro pisztoly szett - 2 db-os

Laser-X Evolution - Mikro pisztoly szett - 2 db-os

15 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.