Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Láthatatlan tintájú toll - hozzá való UV lámpával

Láthatatlan tintájú toll - hozzá való UV lámpával
1 490 Ft
+30 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
57902
Te is naplót vezetsz? Beleírod minden titkodat, és nem szeretnéd ha bárki elolvasná? Tudok egy megoldást! Ha ezzel a mágikus tollal írod bele a naplóba mindennapjaidat, a többiek azt fogják hinni, hogy még egy betűt sem írtál bele, ugyanis a tinta láthatatlan! Csak te leszel képes elolvasni a naplód tartalmát, ugyanis nálad van az UV lámpa, aminek a segítségével a tinta láthatóvá válik. A lámpát akár a kulcsodra is felteheted, így mindig nálad lehet.
A "Láthatatlan tintájú toll - hozzá való UV lámpával" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Láthatatlan tintájú toll - hozzá való UV lámpával

Láthatatlan tintájú toll - hozzá való UV lámpával

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.