LEGO® 10268 - Vestas Szélerőmű

LEGO 10268 - Vestas Szélerőmű
Alkosd meg a szélenergia ünnepelt ikonját, a LEGO Creator Expert 10268 Vestas Szélerőműt! A Vestasszal partneri viszonyban, közösen fejlesztettük ki ezt a részletesen kidolgozott modellt, mely megragadja a hagyományos szélerőmű eleganciáját és kecses mozgását. A szerkezet körülbelül 1 m magas, mely egy erdős domb és egy otthonos házikó fölé nyúlik, melyben találsz egy bútorozott teraszt, egy postaládát, virágokat és egy fehér cölöpkerítést is. Fordítsd a gondolát a kívánt irányba, és kapcsold be a hozzá tartozó Power Functions motort, hogy elforgasd az állítható turbina lapátokat és felgyújtsd a ház verandájának lámpáját. Ha pedig eljött a szervíz ideje, vesd be a Vestas műszaki szakembereit furgonjukban, mely nyitható ajtókkal és behúzható szerszámtároló rekesszel van ellátva. Fejleszd képzelőerődet ezzel a kiállítható LEGO szettel, mely így fejezi ki tiszteletét a múlt újítói és a jövő tervezői iránt! A szettben találsz egy új, 2019 januárjában megjelenő lucfenyőt, melyet növényi alapú műanyagból állítottak elő! • A csomagban 3 minifigurát találsz: egy nőt és 2 Vestas műszaki szakembert, akiknek felsőtestére V betű van nyomtatva, emellett pedig egy kutya figura is vár rád. A szett egy LEGO Power Functions közepes motort, egy elemtartó dobozt és 2 új, 2019 januárjában megjelenő, 50 cm-es hosszabbító kábelt is tartalmaz. Ebben a LEGO Creator Expert Vestas Szélerőmű készletben állítható turbina lapátokat, részletesen kidolgozott tornyot, légi jelzőfényekkel ellátott, mozgatható gondolát, Vestas szervizkocsit, fákat, növényzetet és kertes házat is találsz virágokkal, cölöpkerítéssel és terasszal, ahol 2 szék, asztal és egy napernyő is vár rád. Fordítsd a gondolát jobbra vagy balra, és kapcsold be a hozzá tartozó Power Functions motort, hogy beindítsd az állítható turbina lapátokat és a működő veranda lámpát. Ünnepeld a megújuló energiatechnológiát ezzel a megépíthető, tudományos játékkal! Nyisd ki a szervizjármű ajtóit, és csúsztasd ki a behúzható szerszámtárolót! A szettben találsz egy új, 2019 januárjában megjelenő lucfenyőt, melyet növényi alapú műanyagból állítottak elő. A kiegészítő elemek közé 2 biztonsági sisak, eszközök és 2 boríték tartozik. Ez a 12 éven felülieknek ajánlott készlet több mint 800 elemet tartalmaz. Méretei: körülbelül 100 cm magas, 62 cm széles és 31 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 10268 - Vestas Szélerőmű" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
12 éves kor fölött
58370
58 190 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10268 - Vestas Szélerőmű

LEGO® 10268 - Vestas Szélerőmű

58 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.