LEGO® 10271 - Fiat 500

Építsd meg az olasz autótervezés ikonját ezzel a LEGO Creator Expert Fiat 500 modellel! A 60-as évek klasszikus 500F legendájának összes részletét megtalálod színes LEGO kockák formájában, többek között a nyitható tetőt, a csomagtartót és a részletesen kidolgozott belső teret. Emellett találsz még egy összecsukható festőállványt és a római Colosseum előtt álló autó mini festményét, mely egy leheletnyi „La Dolce Vitával“ hinti meg a készletet. Alkosd meg a „La Dolce Vita“ életérzést a tapasztalt építőknek szánt, olasz hangulatot idéző, LEGO kockákból kialakított részletekkel ellátott LEGO Creator Expert Fiat 500 autómodellel, mely szórakoztató építési élményt és a kiállítással járó büszkeség érzését nyújtja a tinédzserek és felnőttek számára. Ez a modellkészlet tartalmaz egy csomagtartót, bőröndöt, részletesen kidolgozott belső teret, motort, pótkereket, valamint nyitható tetőt, ajtókat, motorháztetőt és hátsó ajtót. Emellett még egy „festményt“ is találsz a Colosseum előtt álló autóról, mely teljessé teszi az olasz hangulatot. Ez a haladó építőknek szánt készlet az eredeti LEGO autómodellek és más ikonikus vágyak tárgyából álló, csodálatos gyűjtemény része, melyekkel pihentető építési élményben lehet részed, emellett lenyűgöző kiállítható darabokat nyújtanak. A tapasztaltabb tinédzser és felnőtt építők imádni fogják ezt a 960 elemből álló Fiat 500 autómodellt, mely nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék lehet számukra. A több mint 11 cm magas, 24 cm hosszú és 11 cm széles, megépíthető modell lenyűgözően mutat önmagában vagy a LEGO készletek gyűjteményének részeként. Amíg a játékautókat az elemek hajtják, addig ezt a gyűjtői darabot kizárólag a fantázia és a kreativitás indítja be. A mellékelt építési útmutatóval felelevenítheted az eredeti promóciós anyag kinézetét és hangulatát, mely érdekességeket is tartalmaz a valódi autóról, a Fiat cég történetéről, valamint egy interjút a klasszikus autómodell LEGO tervezőjéről. A LEGO Creator Expert építőkészletekkel a tinédzserek és felnőttek elmerülhetnek egy kihívást jelentő építésben, melyek olyan dolgok alapján készültek, amikért az emberek lelkesednek, többek között klasszikus autókon, eredeti épületeken, vásári játékokon és még sok minden máson. A LEGO kockákat már 1958 óta úgy teszteljük, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal. A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO elemeket, így biztosítva, hogy minden tapasztalt építőknek ajánlott LEGO készletünk megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
A LEGO® márkájú "LEGO 10271 - Fiat 500" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 16 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
16 éves kor fölött
1-3 nap
64608
25 990 Ft
A "LEGO 10271 - Fiat 500" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. szeptember 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. szeptember 29-én, kedden átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 10271 - Fiat 500
25 990 Ft
KOSÁRBA!LEGO 10271 - Fiat 500

LEGO® 10271 - Fiat 500

25 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.