LEGO® 10292 - A Jóbarátok lakásai

LEGO 10292 - A Jóbarátok lakásai
55 750 Ft
+1115 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
18 éves kor fölött
72881
Ha Jóbarátok rajongó vagy, akkor a kedvenc TV sorozatod legújabb LEGO® modelljével otthon érezheted magad. A szett falai között rengeteg, ma már klasszikusnak mondható történet játszódott. Most pedig újra átélheted a kedvenceidet ezzel a LEGO A Jóbarátok lakásai (10292) építőkészlettel. Élvezd az építést, miközben valósághűen újraalkotod a lakásokat!Ezután fedezd fel a részleteket, amelyek olyan népszerű epizódokra utalnak, mint Monica hálaadásnapi pulykája, Chandler és Joey hátradönthető székei, a csibe és a kacsa, Phoebe babaháza és még sok minden más.
Az egész csapatot, és még Janice-t is megtalálod, mindannyian eredeti ruhákban: például Rachel a klasszikus, skót kockás szoknyájában, Joey pedig Chandler ruháiban van. A részletgazdag LEGO Jóbarátok készlet fantasztikusan mutat kiállítva.
Ez a Jóbarátok TV műsor témájú LEGO készlet az építőkészletek gyűjteményének része, amelyek olyan felnőtteknek készültek, akik értékelik a remek kialakításokat. Emellett nagyszerű ajándék mindazoknak, akik örömmel gyűjtik a Jóbarátok emléktárgyakat.
Építsd meg és állítsd ki ezzel a Jóbarátok TV műsor témájú LEGO készlettel Joey és Chandler, valamint Monica és Rachel lakásainak valósághű LEGO® változatait, valamint a hozzájuk tartozó folyosót!
Az eredeti részletekkel és a klasszikus Jóbarátok epizódokra való utalásokkal teli, felnőtteknek szánt LEGO® A Jóbarátok lakásai (10292) építőkészlet minden Jóbarátok rajongó napját, hónapját és évét fel fogja dobni.
A 7 minifigurát, valamint a TV műsor legnépszerűbb pillanataira utaló kiegészítőket tartalmazó készlet nagyszerűen mutat kiállítva.
A magával ragadó építési élményt nyújtó, felnőtteknek szánt készlet tökéletes ahhoz, hogy megünnepeld a Jóbarátok TV műsor iránti szereteted. Emellett remek ajándék bárkinek, aki imádja a gyűjthető Jóbarátok témájú darabokat.
A készlet több mint 10 cm magas, 64 cm széles és 31 cm mély. Ha kisebb dísztárgyra vágysz, a szőnyegeket kiemelheted belőle, és mókás minimodelleket állíthatsz ki.
Vajon észreveszed az összes ikonikus pillanatot megjelenítő részleteket a készletben? Például amikor a sajttorta leesett a földre, amikor egy macska megtámadta Ross-t a teraszon, vagy amikor Joey fejére szorult a pulyka.
Miközben felfedezed a készlet eredeti bútorait és dekorációit, úgy érezheted, hazaértél. Nézd meg Joey és Chandler székeit, Monica zöld díványát, valamint Gladys-t, Phoebe ijesztő festményét!
Ez a LEGO® A Jóbarátok lakásai készlet a kreatív építőmodell-készletek része, amelyeket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő kialakításokat, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
A LEGO® márkájú "LEGO 10292 - A Jóbarátok lakásai" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 18 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10292 - A Jóbarátok lakásai

LEGO® 10292 - A Jóbarátok lakásai

55 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.