KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10660 - Rózsaszín bőrönd

LEGO 10660 - Rózsaszín bőrönd
7 590 Ft
+152 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
29909
Vidd magaddal bárhova a kreatív építkezés örömét, a Rózsaszín bőrönd készlettel!
Építs egy aranyos házikót, rózsaszín farmot! Mind a 151 db építőelem kényelmesen elfér a rózsaszín LEGO bőröndben, a rekeszeknek köszönhetően akár praktikusan szortírozni is tudod a LEGO építőelemeket. A készlet tartalmaz két minifigurát is: egy édesanyát és a lányát. A csomagban megtalálhatók a kerítések, egy cica, a kerékpár és a kerti bútorok is, valamint egy füzet építési útmutatóval és inspiráló ötletekkel is.
Tartozékok: 151 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 10660 - Rózsaszín bőrönd" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10660 - Rózsaszín bőrönd

LEGO® 10660 - Rózsaszín bőrönd

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.