Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10766 - Woody és az RC

LEGO 10766 - Woody és az RC
3 290 Ft
+66 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
nem rendelhető
58179
Vezesd be gyermekedet a Disney Pixar Toy Story 4 mókás kalandjaiba Woody-val és az RC távirányítású autóval! Mutasd meg gyermekednek, milyen szórakoztató a LEGO építés, majd ismertesd meg vele a Disney Pixar Toy Story 4 Woody és az RC készlet izgalmait! Ezt az egyszerű LEGO készletet kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztató és könnyen megépíthető legyen az óvodások és kisgyermekek számára. A csomag tartalmaz egy könnyen megépíthető Toy Story RC távirányítású versenyautó szereplőt különleges kezdő kockákból álló karosszériával, így a kezdő építők is átélhetik a járművek és még rengeteg más dolog alkotásának örömeit. A mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató abban is segíti kis autóversenyződet, hogy megértse, mi a célja az építési lépéseknek, ezen kívül pedig fejleszti önbizalmát és képzelőerejét, így a LEGO kockaépítés nagyszerűen fog elkezdődni, a már ismerős Disney Pixar környezetben. A csomag egy Woody minifigurát is tartalmaz, hogy még szórakoztatóbb legyen a szerepjáték. Az RC távirányítású autó méretei: több mint 6 cm magas, 9 cm hosszú és 6 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 10766 - Woody és az RC" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10766 - Woody és az RC

LEGO® 10766 - Woody és az RC

3 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.