Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

LEGO® 10767 - Duke Caboom kaszkadőr bemutatója

LEGO 10767 - Duke Caboom kaszkadőr bemutatója
Vezesd be gyermekedet a Toy Story 4 és a Tűzgyűrű izgalmaiba! Ismertesd meg gyermekeddel a Disney Pixar Toy Story 4 minden izgalmát és kalandját a Duke Caboom kaszkadőr bemutatója LEGO készlettel! Ezt a vidám, óvodásoknak szánt építőjáték készletet kifejezetten úgy terveztük, hogy könnyen megépíthető és szórakoztató legyen az óvodások és a kisgyermekek számára. A készlet tartalmaz egy állítható tűzgyűrűt hozzátartozó rámpával, valamint 2 különleges, kezdő kockákból álló alaplapot, melyek segítségével a kezdő építők is átélhetik a járművek, épületek és még rengeteg más dolog alkotásának örömeit. Ebben a mókás készletben egy megépíthető, játék motorkerékpárt, 3 egymásra pakolható dobozt, 2 autót és egy ledönthető kaszkadőr táblát is találsz. A dobozban mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató abban is segíti kis kaszkadőrödet, hogy megértse, mi a célja az építési lépéseknek, ezenkívül pedig fejleszti képzelőerejét és önbizalmát, így a LEGO játékok építése tökéletesen fog elkezdődni, egy szórakoztató Toy Story környezetben. A csomagban 2 minifigurát találsz, hogy a szerepjáték még szórakoztatóbb legyen. A tűzgyűrűvel ellátott rámpa méretei: több mint 18 cm magas, 22 cm széles és 12 cm mély. A motorkerékpár méretei: több mint 3 cm magas és 6 cm hosszú. Az autók méretei egyenként: több mint 4 cm hosszú és 3 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 10767 - Duke Caboom kaszkadőr bemutatója" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
58180
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO 10767 - Duke Caboom kaszkadőr bemutatója

LEGO® 10767 - Duke Caboom kaszkadőr bemutatója

6 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.