Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10768 - Buzz és Bo Peep játszótéri kalandja

LEGO 10768 - Buzz és Bo Peep játszótéri kalandja
8 650 Ft
+173 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
4 éves kor fölött
nem rendelhető
58181
Érezd jól magad gyermekeddel a játszótéren a Toy Story szereplők társaságában! Vezesd be gyermekedet a szórakoztató Disney Pixar Toy Story 4 izgalmaiba ezzel az imádni való Buzz és Bo Peep játszótéri kalandja LEGO készlettel! Ezt a bűbájos készletet kifejezetten úgy terveztük, hogy könnyen megépíthető és szórakoztató legyen a kisgyermekek és az óvodások számára. A szett tartalmaz egy 2-szintes játszóházat konyhával, csúszdával, híddal, mászófallal és egy buborék ablak állvánnyal. Emellett a szett egy különleges, kezdő kockákból álló alaplapot is tartalmaz, melynek segítségével a kezdő építők is átélhetik az épületek, járművek és még rengeteg más dolog alkotásának örömeit. Az aranyos játszótéri építőjáték készlet tartalmaz egy körhintát, valamint a híd alatt található, mozgatható bokrokat, melyeket feltárva egy búvóhelyet és egy borz-mobilt is találsz. A mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató abban is segíti kis kalandorodat, hogy megértse, mi a célja az építési lépéseknek, ezenkívül pedig fejleszti képzelőerejét és önbizalmát, így a LEGO kockaépítés tökéletesen fog elkezdődni, a már jól ismert Toy Story környezetben. A csomagban megtalálod Buzz Lightyear, Bo Peep és Gabby Gabby minifiguráit. A játszóház méretei: több mint 17 cm magas, 25 cm széles és 12 cm mély. A körhinta méretei: több mint 6 cm széles és 7 cm mély. A borz-mobil méretei: több mint 14 cm hosszú és 3 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 10768 - Buzz és Bo Peep játszótéri kalandja" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10768 - Buzz és Bo Peep játszótéri kalandja

LEGO® 10768 - Buzz és Bo Peep játszótéri kalandja

8 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.