Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10769 - Lakóautós vakáció

LEGO 10769 - Lakóautós vakáció
12 550 Ft
+251 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
4 éves kor fölött
nem rendelhető
58182
Ismertesd meg gyermekeddel az izgalmas Disney Pixar Toy Story 4 kalandokat Jessie, Űrlény és Rex társaságában! Segíts gyermekednek átélni a Disney Pixar Toy Story 4 kalandjait és mókáit a Toy Story 4 Lakóautós vakáció LEGO készlettel! Ezt a vidám készletet úgy terveztük, hogy szórakoztató és könnyen megépíthető legyen az óvodások és a kisgyermekek számára. A készlet tartalmaz egy lakóautót különleges, kezdő kockákból álló karosszériával, levehető tetővel, a belsejében pedig ágy, vécé és mosdókagyló található. Mindemellett pedig egy kezdő kockákból álló alaplappal, fával, piknikasztallal és grillsütővel ellátott park fal elem is vár rád. A kezdő kocka elemek segítségével még a kezdő építők is átélhetik a járművek, épületek és még rengeteg más dolog alkotásának örömeit. Ez a nagyszerű és könnyen megépíthető LEGO készlet egy Lakókocsipark táblát is tartalmaz fával és nyitható kapuval ellátva. A mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató abban is segíti kis táborozódat, hogy megértse, mi a célja az építési lépéseknek, ezenkívül pedig fejleszti képzelőerejét és önbizalmát, így a LEGO modellkészletek építése tökéletesen fog elkezdődni, a Toy Story 4 című film új és izgalmas környezetében. A csomagban megtalálod Jessie és Űrlény minifiguráit, valamint Rex és Forky LEGO figuráit. A lakóautó méretei: 10 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles. A park fal elem méretei: több mint 7 cm magas, 16 cm széles és 9 cm mély. A lakókocsipark táblájának méretei: több mint 13 cm magas, 13 cm széles és 3 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 10769 - Lakóautós vakáció" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10769 - Lakóautós vakáció

LEGO® 10769 - Lakóautós vakáció

12 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.