Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10770 - Buzz és Woody Karneválmániája

LEGO 10770 - Buzz és Woody Karneválmániája
14 590 Ft
+292 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
4 éves kor fölött
nem rendelhető
58183
Vidd el gyermekedet a Toy Story 4 karneválra Bunny, Woody és Buzz Lightyear társaságában! Oszd meg gyermekeddel a karnevál izgalmait és örömét a Disney Pixar Toy Story Buzz és Woody Karneválmániája LEGO készlettel! Ezt az akciódús játékkészletet kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztató és könnyen megépíthető legyen az óvodások és a kisgyermekek számára. A csomag tartalmaz egy színes, karneváli céllövöldét nagy táblával és lézerágyúval. Emellett a szetthez egy különleges, kezdő kockákból álló alaplap is tartozik, melynek segítségével a kezdő építők is átélhetik az épületek, járművek és még rengeteg más dolog alkotásának örömeit. Ez az óvodásoknak szánt, szórakoztató építőjáték készlet tartalmaz egy forgó Terrorantulus játékot állítható karokkal, 2 dodzsem autót kezdő kockákból álló karosszériával és egy fagylaltost pénztárgéppel, asztallal, padokkal és táblával ellátva. A mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató abban is segíti kis karneválozódat, hogy megértse, mi a célja az építési lépéseknek, ezenkívül pedig fejleszti képzelőerejét és önbizalmát, így az egyszerű LEGO kockaépítés tökéletesen fog elkezdődni, a már ismerős Toy Story környezetben. A csomagban megtalálod Woody, Buzz Lightyear és Bo Peep minifiguráit, valamint Ducky és Bunny LEGO figuráit. A karneváli céllövölde méretei: több mint 10 cm magas, 12 cm széles és 3 cm mély. A dodzsem autók méretei egyenként: több mint 9 cm magas, 3 cm hosszú és 3 cm széles. A fagylaltos bódé méretei: több mint 11 cm magas, 6 cm széles és 8 cm mély. A Terrorantulus játék méretei: több mint 8 cm magas, 19 cm széles és 19 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 10770 - Buzz és Woody Karneválmániája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10770 - Buzz és Woody Karneválmániája

LEGO® 10770 - Buzz és Woody Karneválmániája

14 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.