Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10771 - Karneváli hullámvasút

LEGO 10771 - Karneváli hullámvasút
6 690 Ft
+134 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
nem rendelhető
58190
Oszd meg gyermekeddel, Buzz Lightyearrel és Űrlénnyel a szórakoztató Disney Pixar Toy Story 4 hullámvasút izgalmait! Oszd meg gyermekeddel a karnevál izgalmait és örömét a Disney Pixar Toy Story 4 Karneváli hullámvasút LEGO építőjátékkal! Ezt az akciódús játékkészletet kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek az óvodások és a kisebb gyermekek számára. Ez a szuper készlet tartalmaz egy színpompás, karneváli hullámvasutat 3 kocsival, 6 strapabíró pályaszakaszt és egy forgóajtóval ellátott, nagy, boltíves kaput. Emellett a csomagban egy kezdő kockákból álló alaplap is található, melynek segítségével a kezdő építők is átélhetik az épületek, járművek és még rengeteg más dolog alkotásának örömeit. Ez a szórakoztató óvodáskori építőjáték készlet egy bűbájos fagylaltos kocsit is tartalmaz lufival és pizzával. A mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató abban is segíti kis karneválozódat, hogy megértse, mi a célja az építési lépéseknek, ezenkívül pedig fejleszti képzelőerejét és önbizalmát, így az egyszerű LEGO kockaépítés tökéletesen fog elkezdődni, egy szórakoztató Toy Story környezetben. A csomagban megtalálod Buzz Lightyear és Űrlény minifiguráit. A hullámvasút méretei boltívvel együtt: több mint 10 cm magas, 28 cm széles és 29 cm mély. A hullámvasúti kocsik méretei egyenként: több mint 16 cm hosszú és 3 cm széles. A pizzás kocsi méretei lufival: több mint 7 cm magas és 4 cm hosszú.
A LEGO® márkájú "LEGO 10771 - Karneváli hullámvasút" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10771 - Karneváli hullámvasút

LEGO® 10771 - Karneváli hullámvasút

6 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.