LEGO® 10783 - Pókember Dr Octopus laborjában

10 250 Ft
+205 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
1-3 nap
72407
Segíts az apró hálószövőknek 4 éves kortól az építésben, miközben belegabalyodnak a szórakoztató mentőakcióba Pókemberrel és bűnüldöző csapatával!
Hálószövők, ide! Lendülj akcióba, és szabadítsd ki Pókember robotpók barátját, Trace-E-t Doc Octopus karmai közül! Száguldj a laborhoz Pókemberrel a Pókautójában! Kerüld el a lézersugarakat, amelyeket a gonosz doki lődöz fenyegető robotjából! Lendülj távolabb a robotkartól, hogy el ne érjen! Engedd ki Trace-E-t a zárkából, miközben Szellempók rózsaszín hálót lő, és hatástalanítja Dr Octopust és óriásrobotját!
Nem ismersz egy apró hálószövőt, aki odáig van Pókemberért? Aranyozd be a napjukat ezzel a LEGO® Marvel Pókember és csodálatos barátai Pókember Dr Octopus laborjában (10783) építőjátékkal, amelyet a legújabb Marvel Studios Pókember TV sorozat inspirált. A funkciógazdag játékkészlet tartalmazza Pókember autóját, egy laboratóriumi jelenetet Dr Octopus robotjával, plusz 3 minifigurát. A 4 éves vagy nagyobb gyerekek eljátszhatják saját izgalmas mentőakcióikat, miközben megbirkóznak Doc Ockkal, hogy megmentsék Pókember robotpók barátját.
Az akciódús szórakozás közepette ez a LEGO 4+ készlet építeni is segít megtanulni az apró szuperhősöknek. Minden kockacsomag karaktert és modellt is tartalmaz, így a gyerekek bármikor elkezdhetik a szuperhősös játékot. A 4+ készletek emellett a felnőtteknek is jópofa lehetőséget adnak arra, hogy a kicsikkel együtt játsszanak. De ha a felnőttek még szintén nincs tapasztalatuk a LEGO építéssel, a gyerekek is átvehetik az irányítást, ugyanis ezekhez a LEGO Marvel ajándékokhoz egyszerű képes útmutató is tartozik, amelyek akkor is tökéletesen működnek, ha a gyerek még nem tud olvasni.
A LEGO® márkájú "LEGO 10783 - Pókember Dr Octopus laborjában" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A "LEGO 10783 - Pókember Dr Octopus laborjában" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10783 - Pókember Dr Octopus laborjában

LEGO® 10783 - Pókember Dr Octopus laborjában

10 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.