2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 10889 - Mickey hétvégi háza

LEGO 10889 - Mickey hétvégi háza
13 550 Ft
+271 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
nem rendelhető
59293
Látogassatok el Mickey hétvégi házába, hogy végtelen és fantáziadús Disney játékban legyen részetek Mickey egérrel és barátaival! Ezt a könnyen megépíthető házat téli vagy nyári vakációhoz is átalakíthatjátok. A kétoldalú tetőkockák vörösen izzó, nyári oldalát használva az óvodások örömmel fogják öntözni a virágokat Minnie egérrel, repülőgépet reptetni Goofy-val és teázni a kerti asztalnál. A tetőkockákat megfordítva egy havas, téli oldal is építhető, így gyermekeddel Mickey egér társaságában élvezhetitek a szánkózást, utána pedig elszürcsölhettek egy forró italt a kandallónál. A könnyen használható építőkockák fejlesztik a gyermekek szociális és érzelmi tudatosságát, valamint a korai építési és finommotoros készségeiket is. Nem gondolod, hogy itt az ideje meglátogatni gyermekeddel Mickey hétvégi házát, ahol rengeteg játék, tanulási lehetőség és értékes pillanatok várnak rátok? Ez a gyermekeknek való oktató Disney Mickey egér és Minnie egér építőjáték tartalmaz egy szánkót, melyre felülhetnek a szereplők. A csomagban 4 LEGO DUPLO figurát találtok: Mickey egeret, Minnie egeret, Goofy-t és Plutót. A kétoldalas téli/nyári tetőkockáknak köszönhetően a gyermekek váltogathatják az évszakokat. Segíts gyermekednek elsajátítani az alapvető építési készségeket, illetve fejleszteni finommotoros képességeit, miközben összeállítja és átalakítja az építőkockákat egy végtelen, fantáziadús játék során. Ezt a kicsiknek szánt, megépíthető játékot úgy terveztük, hogy szerepjátékra és történetmesélésre ösztönözve segítse gyermekedet a beszéd-, szociális és érzelmi készségeinek fejlődésében. Mickey játékházának méretei: több mint 25 cm magas, 19 cm széles és 13 cm mély. A repülőgép méretei: több mint 7 cm magas, 15 cm hosszú és 15 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 10889 - Mickey hétvégi háza" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10889 - Mickey hétvégi háza

LEGO® 10889 - Mickey hétvégi háza

13 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.