LEGO® 10904 - Állatbébik

LEGO 10904 - Állatbébik
Osztozz kisgyermeked értékes, fejlődési mérföldköveiben, miközben ez a LEGO DUPLO állat bébikből álló készlet a fantáziadús játék világát tárja elé. A csomagban találtok egy aranyos panda bébit, aki épp bambuszt rágcsál, egy ritka fehér tigriskölyköt, amint épp egy szép rózsaszín virágot csodál, egy falevelet majszoló zsiráf bébit és egy imádni való kiselefántot, aki a barátaival szeretne játszani. Ezek a könnyen kezelhető állatfigurák és építőkockák fejlesztik a kisgyermekek szociális és érzelmi felfogását, illetve korai építési és finommotoros készségeit. • A LEGO DUPLO állatos készlet 4 aranyos állat bébi játékot tartalmaz: egy pandát, egy fehér tigrist, egy zsiráfot és egy elefántot. Ebben a szórakoztató, kisgyermekeknek szóló játékban találtok bambusz pálcát, rózsaszín virágot és egy kis fa kiegészítő elemet. A játék tigris méretei: több mint 5 cm magas, 6 cm széles és 3 cm mély. A játék panda méretei: több mint 4 cm magas, 4 cm széles és 3 cm mély. A játék zsiráf méretei: több mint 9 cm magas, 7 cm széles és 3 cm mély A játék elefánt méretei: több mint 4 cm magas, 8 cm széles és 3 cm mély. A fa méretei: több mint 8 cm magas, 6 cm széles és 6 cm mély. A bambuszpálca méretei: 4 cm magas, 3 cm széles és 3 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 10904 - Állatbébik" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
LEGO®
59334
2 490 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10904 - Állatbébik

LEGO® 10904 - Állatbébik

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.