Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10907 - A világ állatai

LEGO 10907 - A világ állatai
26 990 Ft
+540 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
nem rendelhető
59294
Ismertesd meg kisgyermekeddel az állatok és a természet világát! Vágjatok bele egy szafariba az afrikai szavannán, és játsszátok el, hogy lefotózzátok az oroszlánokat és a zsiráfokat. Fedezzetek fel aranyos, erdei teremtményeket, miközben kenuval átszelitek az erdei folyót. Építsetek homokvárat a trópusi tengerparton vagy nézzetek bálnákat a Déli-sarkon. A magával ragadó játék állatok, épületek, járművek, szereplők és kiegészítők segítségével ez a játékkészlet az egész világot felölelő, végtelen lehetőségeket és inspirációt nyújt kisgyermeked számára. A csomagban 6 LEGO DUPLO figurát találtok: egy utazót, egy pilótát, egy szörfös apukát és gyermekét, valamint egy kenus apukát és gyermekét. A csomag 15 DUPLO játék állatfigurát tartalmaz: egy nagy és egy bébi zsiráfot, egy nagy és egy bébi oroszlánt, egy nagy és egy bébi pandát, egy nagy és egy bébi szarvast, egy nagy és egy bébi bálnát, pingvint, tukánt, halat, nyuszit és egy mókust is. Ez a kisgyermekeknek szóló kalandjáték tartalmaz egy szörfös furgont, repülőgépet és kenut, valamint 5 megépíthető környezetet, melyekben 4 egyedi és különálló világ vár rátok: erdő, szavanna, trópusi tengerpart és az Antarktisz. A kiegészítő elemek közé szörfdeszka, fényképezőgép, utazótáska, ásó és egy bögre tartozik. A szavanna méretei: több mint 17 cm magas, 22 cm széles és 6 cm mély. A templom méretei: több mint 20 cm magas, 27 cm széles és 9 cm mély. Az autó méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 6 cm széles. A repülőgép méretei: több mint 11 cm magas, 18 cm hosszú és 19 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 10907 - A világ állatai" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10907 - A világ állatai

LEGO® 10907 - A világ állatai

26 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.