LEGO® 10950 - Farm traktor és állatgondozás

Vezesd be a kisgyermekeket a traktoros móka, az állatgondozás és a fantáziadús játék világába a LEGO® DUPLO® Város: Farm traktor és állatgondozás (10950) szettel!
Játékos tanulás a farmon!
A szülőkre és gyermekekre varázslatos pillanatok várnak, miközben közösen besegítenek a farmon és az állatsimogatóban. A szett tartalmaz egy szerszámos kocsit húzó traktort, 2 aranyos bárányt, egy farmer és egy gyermek figurát. A bárány takarmány szállítása és a bárányetetés közben a gyermekek finommotoros készségeiket, valamint társas és érzelmi tudatosságukat is fejlesztik.
Kézzelfogható, tanulást segítő játékok kisgyermekeknek!
A LEGO DUPLO játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen szórakozás, az önkifejezés és az örömteli tanulás lehetőségét. A DUPLO játékkészletekkel a szülők és a kisgyermekek a közös játék során értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át együtt. Ez a sokoldalú traktoros játékkészlet végtelen lehetőségeket nyújt a kreatív szórakozáshoz és a fejlődést segítő játékhoz.
A LEGO® márkájú "LEGO 10950 - Farm traktor és állatgondozás" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
2 éves kor fölött
1-3 nap
73962
6 150 Ft
A "LEGO 10950 - Farm traktor és állatgondozás" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10950 - Farm traktor és állatgondozás

LEGO® 10950 - Farm traktor és állatgondozás

6 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.