LEGO® 11004 - A kreativitás ablakai

LEGO 11004 - A kreativitás ablakai
7 390 Ft
+148 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
4 éves kor fölött
nem rendelhető
59335
Fedezz fel új és fantáziadús módokat az ablakok és ajtók felhasználására a LEGO építményeidben a LEGO Classic A kreativitás ablakai készlettel! Válogass a LEGO építőkockák, szemek, kerekek, valamint ablakok és ajtók széles kínálatából, melyekből rengeteg szórakoztató és színpompás LEGO építményt alkothatsz. Építs egy tolható robotot, aminek szekrényből van a hasa, rakétaházat földönkívüli pilótával vagy egy szorgos méhecskét ablak szárnyakkal! Ezután építs egy házat garázzsal és vagány, piros autóval, egy rémisztően mókás játék kísértetházat vagy egy otthonos, csizma alakú cipőházat! Bármit megálmodhatsz, megépíthetsz és eljátszhatsz a LEGO Classic építőkészletekkel! • A készlet ablakok és ajtók széles választékát, valamint rengeteg színpompás LEGO elemet tartalmaz a gyermekek számára, köztük szemeket, kerekeket, zsanérokat és kockákat, melyekből klasszikus LEGO játékokat építhetnek. A csomag élénk, színpompás LEGO kockákat és elemeket tartalmaz, melyek végtelen, kreatív játékot nyújtanak. Ez az építőjáték 3 építési bonyolultsági szintet tartalmaz a kis LEGO építők számára. Látogass el a LEGO.hu/classic oldalra, ahol további építési útmutatókat, szórakoztató videókat és inspiráló ötleteket találsz! Elemszétválasztót is találsz a dobozban, hogy a LEGO® építés és átalakítás még könnyebb legyen. Engedd szabadjára kreativitásod a LEGO® Classic építőkészletekkel! A készletben 450 elemet találsz. Ez a LEGO készlet életkorhoz illő építési és játékélményt kínál a 4 év fölöttiek számára.
A LEGO® márkájú "LEGO 11004 - A kreativitás ablakai" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 11004 - A kreativitás ablakai

LEGO® 11004 - A kreativitás ablakai

7 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.