LEGO® 21045 - Trafalgar tér

LEGO 21045 - Trafalgar tér
25 590 Ft
+512 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
12 éves kor fölött
nem rendelhető
59296
Építsd meg a világ egyik leghíresebb főterét LEGO elemekből! A London szívében elhelyezkedő Trafalgar teret Lord Horatio Nelson tiszteletére nevezték el, miután az 1805-ös trafalgari csatában győzelmet aratott Napóleon flottája fölött. Az azóta eltelt időben nagy népszerűségnek örvendő turistalátványossággá nőtte ki magát, ami a politikai és közösségi találkozók közkedvelt helyszíne is. Ez a részletesen kidolgozott LEGO változat bemutatja a jellegzetes kupolával és oszlopos homlokzattal ellátott Nemzeti Galériát, a 4 oroszlán által őrzött Nelson-emlékoszlopot, a tér híres szökőkútjait és 4 szobortalapzatát. Vedd le a Nemzeti Galéria szerkezetének hátsó részét, hogy hozzáférj a részletesen kidolgozott belsőtérhez, ahol egy kockából épült szobrot és festményeket találsz. Ez a fasorral határolt, díszes lámpaoszlopokkal és útszakaszokkal, 2 londoni busszal és 2 fekete taxival ellátott modell megragadja az ámulatba ejtő nevezetesség és a világ egyik legelevenebb városának lényegét. • Az igazi londoni nevezetesség, a Trafalgar tér LEGO Architecture változata. A készlet tartalmazza a Nemzeti Galériát, a 4 oroszlán által őrzött Nelson-emlékoszlopot, 2 szökőkutat, 4 szobortalapzatot, 10 fát, 6 lámpaoszlopot, valamint a teret és a környező utakat ábrázoló alaplapot, mindezt pedig 2 londoni busz és 2 fekete taxi egészíti ki. A mellékelt füzet információkat tartalmaz az egyes építmények építészeti és történeti érdekességeiről, valamint tényeket és adatok közöl a Trafalgar térről, és annak építészeti örökségéről. (Csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.) A csomagban találsz egy dekoratív Trafalgar tér névtáblát. A LEGO Architecture olyan LEGO építőkockákkal ünnepli az építészet világát, melyeket az utazás, az építészet, a történelem és a formatervezés iránt érdeklődőknek fejlesztettek ki. A készlet több mint 1190 elemből áll. Élvezd a szórakoztatóan kihívó és lenyűgöző építési élményt ezzel a LEGO Architecture készlettel! Méretei: több mint 12 cm magas, 24 cm széles és 20 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 21045 - Trafalgar tér" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 21045 - Trafalgar tér

LEGO® 21045 - Trafalgar tér

25 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.