KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 21046 - Empire State Building

LEGO 21046 - Empire State Building
32 850 Ft
+657 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
16 éves kor fölött
nem rendelhető
59297
Elevenítsd meg az Empire State Building elképesztő méretét kockáról kockára ezzel a bámulatos LEGO Architecture készlettel! A New York City szívében elhelyezkedő Empire State Building tornyai a környező felhőkarcolókon is túlnyúlnak, antennája pedig eléri a szédítő 443 méteres magasságot. A megépítése 1930-ban kezdődött, és 1931-re fejezték be, a végleges magasságát azonban az 1950-ben felhelyezett antennával nyerte el. Az épület még ma is a világ egyik leghíresebb nevezetességei közé tartozik, mely körülbelül 4 millió látogatót vonz évente. Ez a LEGO Architecture változat megragadja az épület rendkívüli szimmetriáját, a 4 homlokzattól kezdve egészen az Art Deco stílusú antennatoronyig, mérete pedig meghaladja az 55 cm-t is - így ez napjaink (2019 július) legnagyobb LEGO Architecture modellje. Az Ötödik sugárutat és a környező utakat ábrázoló alaplapot sárga taxik teszik teljessé, az ámulatba ejtő modellre a koronát pedig egy dekoratív névtábla teszi fel. • Az igazi New York-i nevezetesség, az Empire State Building LEGO Architecture változata. A 360 fokban kiállítható modell 4 részletesen kidolgozott homlokzatot, egy ezüstszínű antennatornyot, valamint az Ötödik sugárutat és a környező utakat ábrázoló alaplapot tartalmazza, mindez pedig 6 sárga taxival van kiegészítve. Az 55 cm magas Empire State Building modell napjaink (2019. július) legmagasabb LEGO Architecture modellje. A mellékelt füzet információkat tartalmaz az építmény tervezőiről, építészeti és történeti érdekességeiről, valamint tényeket és adatok közöl az Empire State Buildingről és építészeti örökségéről. (Csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.) A csomagban találsz egy dekoratív Empire State Building névtáblát. A LEGO Architecture olyan LEGO kockákkal ünnepli az építészet világát, melyeket az utazás, az építészet, a történelem és a formatervezés iránt érdeklődőknek fejlesztettek ki. A készlet több mint 1750 elemből áll. Élvezd a szórakoztatóan kihívó és lenyűgöző építési élményt ezzel a LEGO Architecture készlettel! Méretei: több mint 55 cm magas, 20 cm széles és 12 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 21046 - Empire State Building" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 16 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 21046 - Empire State Building

LEGO® 21046 - Empire State Building

32 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.