LEGO® 21153 - A gyapjúfarm

LEGO 21153 - A gyapjúfarm
5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59722
Ragadj ollót és láss munkához A gyapjúfarmon, ahol egy nyírfát, kerítést és egy gázlókövekkel ellátott patakot is találsz. Termessz búzát az állataidnak és virágokat a gyapjúfestékhez! Gondoskodj a Minecraft kisbárányról, nyírd meg a festett bárányt és gyűjtsd be a gyapjú építőelemeket! Majd pedig légy kreatív, és építs egy hatalmas bárányt, papagájt, szívet vagy saját, klassz alkotásokat, melyekkel feldíszítheted a farmot! Élvezd a kézzelfogható LEGO Minecraft építési kalandokat ezzel a klassz LEGO Minecraft játékkészlettel! A csomagban megtalálod Steve minifiguráját, valamint új, 2019 augusztusában megjelenő piros és sárga bárány figurákat, illetve egy kisbárány figurát is. A csomag tartalmaz egy Minecraft farm helyszínt, ahol találsz egy nyírfát, kerítést, patakot, gázlóköveket, terméseket, virágokat, 2 festett Minecraft bárányt és egy kisbárányt, valamint színes LEGO kockákat, melyekkel 1-et megépíthetsz a 3 szórakoztató építmény közül, a farm díszítéséhez. Ez a Minecraft játék kiegészítő LEGO kockákat is tartalmaz a kreatív építéshez. Ragadj ollót, és láss munkához A gyapjúfarmon! Építs meg 1-et a 3 építmény közül vagy készíts saját alkotásokat, melyekkel személyessé teheted a farmodat! Könnyen átalakítható moduláris kialakítás a gyors és egyszerű átépítéshez. A kiegészítő elemek között egy birkanyíró ollót találsz. Engedd szabadjára a képzeleted - építsd át a készletet, hogy még több LEGO Minecraft alkotásod legyen! Ez a LEGO Minecraft játékkészlet több mint 250 elemből áll. A farm méretei: több mint 12 cm magas, 19 cm széles és 14 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 21153 - A gyapjúfarm" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 21153 - A gyapjúfarm

LEGO® 21153 - A gyapjúfarm

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.