KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 21154 - Az Őrláng híd

LEGO 21154 - Az Őrláng híd
14 250 Ft
+285 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59723
Vedd fel gyémántpáncélodat, ragadd meg gyémántkardodat és csákányodat, majd irány Az Őrláng Híd! A tüzes Alvilágban található építmény telis-tele van olyan veszélyekkel, mint izzó láva, sziklatörmelékek zápora és ellenséges mobok. Bányássz izzóköveket, sódert és alvilági kvarcot, takaríts be gombákat és alvilági bibircsókot a lélekhomokból, majd készíts bájitalokat gyógyításhoz és szökkenéshez a főzőállványnál! Majd küzdj meg az ijesztő kő-kardforgató sorvasztó csontvázzal és ugorj el a félelmetes, alacsonyan szálló lángcsóvák elől a forgó lángrúddal, hogy átkelj a hídon és visszaszerezd az arannyal és gyémántokkal teli ládát! Készülj az akcióra! A készlet tartalmaz egy Alex minifigurát, valamint egy sorvasztó csontváz és 2 lángcsóva figurát forgó lángrudakkal ellátva. A szett tartalmaz egy megépíthető Minecraft Alvilág helyszínt híddal, lávával, magmával, lélekhomokkal, izzókővel és alvilági kvarcblokkokkkal, főzőállvánnyal, 2 bájitallal és egy kincsesládával. Vedd fel gyémántpáncélodat, ragadd meg gyémántkardodat, és irány Az Őrláng Híd! Küzdj meg a sorvasztó csontvázzal és kerüld el a suhanó lángcsóvát, hogy átkelj a hídon és elnyerd a kincset! Kapcsold be a sziklaomlás és a repülő lángcsóva funkciót! A fegyverek között 2 Minecraft kardot és egy csákányt találsz. A kiegészítő elemek közé egy kincs elemekkel ellátott láda tartozik. Engedd szabadjára a képzeleted - építsd át a készletet, hogy még több LEGO Minecraft alkotásod legyen! A készlet több mint 370 elemből áll.
A LEGO® márkájú "LEGO 21154 - Az Őrláng híd" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 21154 - Az Őrláng híd

LEGO® 21154 - Az Őrláng híd

14 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.