LEGO® 21155 - A Creeper barlang

LEGO 21155 - A Creeper barlang
21 190 Ft
+424 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59724
Csatlakoztál egy Minecraft kovácshoz a fennsíki biom mélyén rejlő aranybányában. A kovács menhelyét egy hatalmas Creeper szobor jelöli, emellett üllővel, kemencével és egy védett kincsesládával van felszerelve, ám a denevérektől nyüzsgő bánya rengeteg veszélytől hemzseg! Ragadd meg vaskardodat és gyémánt csákányodat, majd pattanj fel a csillére, és lépj be a fáklyafényes bányába! Robbantsd ki a sziklát és tisztítsd meg a vasúti pályát a Minecraft TNT-vel, küzdj meg a Creeperrel és rejtőzz el a vízesésben, hogy egy meglepetésszerű támadást indíts a kóborló zombi ellen! Miután végeztél a bányászattal, a hatalmas Creeper tölcsér segítségével gyűjtsd össze kibányászott aranyadat, húzd meg a kart és juttasd egyenesen a ládádba! Készül fel egy kirobbanóan klassz LEGO Minecraft akcióra! A csomagban 3 minifigurát találsz: Steve-et, egy új, 2019 augusztusában megjelenő Minecraft kovácsot és egy zombit, valamint Creeper, egy tehén és egy denevér figurát. A készlet tartalmaz egy bányát vasúti pályával, csillét és 3 robbanó funkciót, egy nagy Creeper szoborral ellátott menhelyet, 2 Creeper lobogót, létrákat, ágyat, üllőt és egy kemencét, egy sivatagi és egy fennsíki helyszínt 2 táblával, kaktusszal és öntözött veteményessel ellátva. A Minecraft TNT segítségével robbantsd ki a sziklát és tisztítsd meg az eltorlaszolt vasúti pályát! Küzdj meg a zombival a vaskardod segítségével! Pattanj fel a csillére és irány az aranyban gazdag Creeper barlang! Gyűjtsd össze a kincset a hatalmas Creeper szoborban, majd húzd meg a kart, és juttasd a ládába! A fegyverek között 2 csákányt és egy kardot találsz. A kiegészítő elemek közé 3 TNT blokk, 2 láda és 4 aranyérc elem tartozik. Engedd szabadjára a képzeleted - építsd át a készletet, hogy még több LEGO Minecraft alkotásod legyen! A készlet több mint 830 elemből áll. A bánya méretei: több mint 22 cm magas, 38 cm széles és 22 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 21155 - A Creeper barlang" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 21155 - A Creeper barlang

LEGO® 21155 - A Creeper barlang

21 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.