LEGO® 31095 - Vásári körhinta

LEGO 31095 - Vásári körhinta
Élvezd a vásári mókát a LEGO Creator 3 az 1-ben Vásári körhinta játékkészlettel, mely egy szuper, űrtémájú körhintát tartalmaz vagány UFO táblával, valamint egy jegypénztárat, fagylaltos kocsit és egy padot is. Válassz a 4 felfüggesztett kocsi közül: rakéta, űrsikló, földönkívüli űrhajó vagy vicces, pöttyös boci. Majd fordítsd el a piros fogantyút, és nézd meg, ahogy mindegyik a levegőbe emelkedik, miközben forog a Körhinta! Ha végeztél a Körhintával, alakítsd át Szabadeséssé vagy egy csodálatos Óriáskerékké, hogy még több vidámparki mókában legyen részed! • Élvezd a 3 építési lehetőséget ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlettel! Építsd meg a Körhintát, majd alakítsd át Szabadeséssé vagy egy csodálatos Óriáskerékké, hogy még több vidámparki mókában legyen részed! A Vásári hinta LEGO készlet tartalmaz egy űrtémájú körhintát UFO táblával és 4 felfüggesztett kocsival: rakétával, űrsiklóval, földönkívüli űrhajóval és pöttyös bocival. Ez az építőjáték egy kockából épült jegypénztárat, padot és megépíthető fagylaltokkal ellátott fagylaltos kocsit is tartalmaz. Forgasd el a piros fogantyút, hogy megnézd, ahogy a kocsik a levegőbe emelkednek, miközben forog a Körhinta! A csomagban 3 minifigurát találsz: 1 fiút és 2 lányt, akik készen állnak a vásári mókára. Nézd meg a klassz UFO táblát, amit egy repülő csészealj és egy földönkívüli pilóta egészít ki. A Vásári körhinta méretei: több mint 20 cm magas, 29 cm széles és 18 cm mély. A Szabadesés játék méretei: több mint 26 cm magas, 12 cm széles és 9 cm mély. Az Óriáskerék méretei: több mint 16 cm magas, 14 cm széles és 12 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 31095 - Vásári körhinta" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
8 éves kor fölött
59336
13 290 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 31095 - Vásári körhinta

LEGO® 31095 - Vásári körhinta

13 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.