KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41005 - Heartlake suli

LEGO 41005 - Heartlake suli
17 990 Ft
+360 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
29911
Ismerkedj meg Heartlake suli barátaival! Egy izgalmas iskolanap kezdetén Stephanie a kék biciklijével teker a suliba. Ahogy megérkezik első dolga, hogy a táskáját és a laptopját betegye a szekrénybe, majd biológia órára rohan, ahol mikroszkóppal vizsgálja a növényi sejteket. A következő óra kémia, ahol kis üvegcsék segítségével kémiai reakciókat vizsgál, de a kedvence mégis az, amikor a távcsővel kémlelheti az eget! Legyél te a legokosabb, amikor Ms. Stevens kihív a táblához, hogy mutasd be a bagoly részeit! Segíts Matthewnak, amikor földrajz órán a térképen meg kell mutatni a világ városait. Amikor az óráknak vége, Matthew és Stephanie elmennek kezet mosni és ebédelni. Vesznek egy szendvicset és egy narancslevet a büfében, és kiülnek a suliudvaron egy padra. Ebéd után a kreatív képességek fejlesztése következik; művészet órán, ahol a festőállványra festenek, majd zene órán, ahol pedig gitároznak. A nap végén menj el Matthewal kosarazni vagy biciklizz egyet! A szett Stepanie, Matthew és Ms. Stevens LEGO minifigurát tartalmaz.
Tartozékok: 487 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO 41005 - Heartlake suli" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41005 - Heartlake suli

LEGO® 41005 - Heartlake suli

17 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.