LEGO® 41032 - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár

LEGO 41032 - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár
4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
27073
Száguldj át a dzsungelen az Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpáron, hogy megmentsd a kismajmot a csapdából! Az Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár készletben Emma felcsapott állatorvosnak, és egy majmot kell megmentenie, aki egy kőomlás következtében a barlang foglya lett. Emma az ásójával ki tudja szabadítani a majmot, az orvosi felszerelésével pedig el tudja látni a kisállat sérüléseit. A készlet tartalmazza Emma és a kismajom LEGO minifiguráját, a kerékpárt, és rengeteg kiegészítőt is.
Barlang méretei: 4 x 3 x 7 cm, kerékpár méretei: 6 x 4 x 3 cm. Csomagolási méretek: 19 x 14 x 6 cm.
Tartozékok: 156 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO 41032 - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41032 - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár

LEGO® 41032 - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.