LEGO® 41038 - Mentőbázis a dzsungelben

LEGO 41038 - Mentőbázis a dzsungelben
Irányíts állatmentő küldetéseket ezzel a készlettel!
Andrea a torony tetejéről tudja figyelni a környéket, hol jutott bajba esetleg valamilyen állat. Ha a panda a vízben kötne ki, a mentőcsónakkal könnyen ki tudják hozni a vízből. Stephanie a mobil orvosi állomáson el tudja látni a sérült állatokat, a kalandok után pedig a zuhany alatt tudnak a lányok felfrissülni. A készlet Andrea és Stephanie minifigurája mellett egy kismajmot és egy pandát is tartalmaz. A bázison egy kötélpálya és egy csúszda is megtalálható, hogy a lányok mihamarabb a helyszínre érhessenek.
Tartozékok: 472 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO 41038 - Mentőbázis a dzsungelben" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
29919
15 690 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41038 - Mentőbázis a dzsungelben

LEGO® 41038 - Mentőbázis a dzsungelben

15 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.