KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41088 - Kutyaoktatás

LEGO 41088 - Kutyaoktatás
1 590 Ft
+32 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
29951
Képezd ki kedvenc kutyusodat és taníts meg neki minden trükköt a Kutyaoktatás készlettel!
Fejleszd a kutyus gyorsaságát, ügyességét és engedelmességét! A kiképzéshez használd a készlet különböző akadályait! Ha pedig végigcsinált egy feladatot dicsérd meg őt és adj neki jutalomfalatot! Dobd el a botot és amikor visszahozta neked, adj neki inni a tálkájába. A nap végére nagyon el fog fáradni kutyuskád, készítsd el neki a kényelmes ágyikóját, hogy felkészülhessen a holnapra, amikor újabb mókás kalandokat éltek majd át együtt!
Tartozékok: 65 db építőelem.

A LEGO® márkájú "LEGO 41088 - Kutyaoktatás" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41088 - Kutyaoktatás

LEGO® 41088 - Kutyaoktatás

1 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.