LEGO® 41097 - Heartlake hőlégballon

LEGO 41097 - Heartlake hőlégballon
Kalandra fel! Szállj a felhők közé a Heartlake hőlégballon készlettel!
Nézzétek meg együtt Hearth Lake City látképét a magasból! A két barátnő egy csendes kis tisztás után után kutatnak, ahol piknikezni szeretnének. Indulás előtt öntözd meg a kertben a csodálatos virágokat és beszéld meg barátnőddel az utazás részleteit. Használjatok térképet az út során, hogy nehogy eltévedjetek véletlenül. Ha megtaláltátok a megfelelő helyet a pihenéshez, terítsetek meg és falatozzatok a finomabbnál finomabb ételekből.
A készlet 1 db Andrea és 1 darab Noah LEGO Friends figurát tartalmaz.
A készlet kombinálható a LEGO 41094 - Heartlake világítótorony szettel. Tartozékok: 254 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 41097 - Heartlake hőlégballon" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
29957
8 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO 41097 - Heartlake hőlégballon

LEGO® 41097 - Heartlake hőlégballon

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.