LEGO® 41371 - Mia lószállító utánfutója

LEGO 41371 - Mia lószállító utánfutója
Pattanj nyeregebe, és fedezd fel lóháton az erdőt! A két LEGO Friends barátnő, Mia és Emma elviszik Biancát az erdőbe, hogy mozogjanak egy kicsit. Segíts nekik felpakolni az utánfutóra a lófelszereléseket, majd rögzítsd Mia vagány 4×4 homokfutójára, és készen is állnak az indulásra. Ha az erdőbe értél, vedd le Bianca pokrócát, majd nyergelj fel, hogy Mia az erdei fák között lovagolhasson! Tartsd nyitva a szemed, hiszen bármikor belefuthatsz egy erdei állatba! Mi ez? Egy kisnyuszi, aki köszönni szeretne! Ez a gyermekeknek szánt lovas játék 2 minifigurát tartalmaz: Miát és Emmát, valamint egy játék ló és nyuszi figurát. A készlet tartalmaz egy megépíthető 4×4 homokfutót és egy LEGO Friends lószállító utánfutót csuklós oldalpanellel és hátsó ajtóval, egy megépíthető erdei helyszínt a nyuszinak, valamint egy dobozt a lófelszerelésekhez. A kiegészítő elemek között találsz egy lópokrócot, nyerget, kantárt, lovaglósisakot, répát, szénát, kefét, masnit és napszemüveget. A gyermekek eljátszhatják, hogy rögzítik a játék lószállító utánfutót, majd felveszik Emmát Mia ATV-jében. Segíts gyermekednek kimutatni gondoskodó oldalát, miközben megeteti a lovat répával és egy kis szénával. A rengeteg játéklehetőségnek köszönhetően a képzelet szabadon szárnyalhat a vadvilági helyszínen. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A LEGO Friends lovas készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ideális karácsonyi vagy ünnepi ajándék a kreatív gyermekek számára. Ez a készlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. Az ATV méretei: több mint 6 cm magas, 9 cm hosszú és 5 cm széles. Az utánfutó méretei: több mint 8 cm magas, 13 cm hosszú és 8 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 41371 - Mia lószállító utánfutója" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
59304
7 490 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41371 - Mia lószállító utánfutója

LEGO® 41371 - Mia lószállító utánfutója

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.