2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 41371 - Mia lószállító utánfutója

LEGO 41371 - Mia lószállító utánfutója
7 490 Ft
+150 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59304
Pattanj nyeregebe, és fedezd fel lóháton az erdőt! A két LEGO Friends barátnő, Mia és Emma elviszik Biancát az erdőbe, hogy mozogjanak egy kicsit. Segíts nekik felpakolni az utánfutóra a lófelszereléseket, majd rögzítsd Mia vagány 4×4 homokfutójára, és készen is állnak az indulásra. Ha az erdőbe értél, vedd le Bianca pokrócát, majd nyergelj fel, hogy Mia az erdei fák között lovagolhasson! Tartsd nyitva a szemed, hiszen bármikor belefuthatsz egy erdei állatba! Mi ez? Egy kisnyuszi, aki köszönni szeretne! Ez a gyermekeknek szánt lovas játék 2 minifigurát tartalmaz: Miát és Emmát, valamint egy játék ló és nyuszi figurát. A készlet tartalmaz egy megépíthető 4×4 homokfutót és egy LEGO Friends lószállító utánfutót csuklós oldalpanellel és hátsó ajtóval, egy megépíthető erdei helyszínt a nyuszinak, valamint egy dobozt a lófelszerelésekhez. A kiegészítő elemek között találsz egy lópokrócot, nyerget, kantárt, lovaglósisakot, répát, szénát, kefét, masnit és napszemüveget. A gyermekek eljátszhatják, hogy rögzítik a játék lószállító utánfutót, majd felveszik Emmát Mia ATV-jében. Segíts gyermekednek kimutatni gondoskodó oldalát, miközben megeteti a lovat répával és egy kis szénával. A rengeteg játéklehetőségnek köszönhetően a képzelet szabadon szárnyalhat a vadvilági helyszínen. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A LEGO Friends lovas készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ideális karácsonyi vagy ünnepi ajándék a kreatív gyermekek számára. Ez a készlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. Az ATV méretei: több mint 6 cm magas, 9 cm hosszú és 5 cm széles. Az utánfutó méretei: több mint 8 cm magas, 13 cm hosszú és 8 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 41371 - Mia lószállító utánfutója" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41371 - Mia lószállító utánfutója

LEGO® 41371 - Mia lószállító utánfutója

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.