KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41372 - Stephanie gimnasztika bemutatója

LEGO 41372 - Stephanie gimnasztika bemutatója
9 650 Ft
+193 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59305
Itt az idő, hogy a legjobb formádat hozd! A két LEGO Friends barátnő, Stephanie és Mia részt vesznek a Heartlake City Gimnasztika versenyen. Segíts nekik felkészülni az öltözőben, ahol elfogyaszthatják energianövelő nasijukat és üdítőiket. Nézd meg Stephanie szalaggyakorlatát a forgószínpadon! Mielőtt Mia felkapaszkodik a párhuzamos korlátokra, ne felejtsd el krétaporral beszórni a kezét! Segíts Stephanie-nak rekordmagasságokat ugrani a trambulinon! Ma nincsenek vesztesek. Mindkét lány aranyérmet nyert gimnasztikából! A gimnasztika játék 2 minifigurát tartalmaz: Stephanie-t és Miát. A készletben különböző gimnasztikai felszereléseket és egy nagyszínpadot találsz forgó emelvénnyel, hangszórókkal, matricákkal díszített eredménytáblával, pódiummal és öltözővel ellátva. A gimnasztikai felszerelések közé egy ugró funkcióval ellátott trambulin játékkészlet és forgatható, párhuzamos korlátok tartoznak. A kiegészítő elemek között egy botra rögzített szalagot, gyűrűt, krétaporral teli tálat, két aranyérmet, két vizes palackot, egy csokoládészeletet és egy banánt találsz. A forgó nagyszínpadnak köszönhetően a tornászok mozdulatai minden szögből jó láthatóak. A gyermekek felcserélhetik a gimnasztikai felszereléseket a nagyszínpadon, attól függően, hogy melyik gyakorlatot adják elő. A trambulin gombnyomó funkciója a levegőbe repíti a versenyzőket. Hagyd, hogy kis tornászod elképzelje, milyen érzés érmet nyerni a pódiumon! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A LEGO Friends készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ideális karácsonyi vagy ünnepi ajándék a kreatív gyermekek számára. Ez a készlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A LEGO gimnasztikai nagyszínpad méretei: több mint 12 cm magas, 12 cm széles és 12 cm mély. A trambulin méretei: több mint 6 cm széles és 12 cm mély. A párhuzamos korlátok méretei: több mint 8 cm magas, 6 cm széles és 8 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 41372 - Stephanie gimnasztika bemutatója" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41372 - Stephanie gimnasztika bemutatója

LEGO® 41372 - Stephanie gimnasztika bemutatója

9 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.