LEGO® 41375 - Tengerparti Vidámpark

LEGO 41375 - Tengerparti Vidámpark
Készülj fel az egész napos mókára a Tengerparti Vidámparkban! Ülj fel a körhintára, de előbb nézd át a táskádat, hogy semmit se veszíts el! Mérd meg a bátor LEGO Friends Emma magasságát, mielőtt kipróbálja a csontvázakkal, denevérekkel és ijesztő pókokkal teli kísértethajót. A sellőnek öltözött Chloe bőrébe bújva sikíts a fényképezőgépbe! Reméljük, jól sikerül a kép, különben végig kell sétálnod a hajódeszkán! A vidámparki játékkészlet 5 minifigurát tartalmaz: Oliviát, Emmát, Stephanie-t, Zacket és Chloe-t, akik mellett egy delfin, egy madár és 2 csontváz figurát is találsz. A készletben vár rád egy jegypénztár, falatozó, szerencsekerék, forgó körhinta és egy kísértethajó is. A kísértethajó tartalmaz egy magasságmérőt, belépő korlátot, egy hajó alakú kocsit és egy hullámvasutat, mely rengeteg ijesztő helyszínen halad át. A vidámparki készlet kiegészítő elemei közé pattogatott kukorica, fagylalt, gofri, belépőjegy, pénz, mobiltelefon, kézitáska, süti, minitorták, pizza és egy plüss maci tartozik. A kísértethajó kiegészítő elemei közé új, 2019-ben megjelenő fólia függöny és vitorlák, hajókormány, aranypohár és palack, lámpások, kardok, kincsesláda, drágakő elem, főzőedény, horgászbot, óriáskagyló, polip és medúza, aranyérmék, pók, skorpió, denevér, tengeri lény elemek, fényképezőgép, világító elem, korall elem és egy horgony tartozik. Ehhez a termékhez 2×LR 41 1,5 V elem szükséges, melyet megtalálsz a csomagban. A szerencsekereket megpörgetve a gyermekek díjat nyerhetnek. Az olyan ötletes részletek, mint például a magasságmérő, a készletet valósághűvé varázsolják, ezáltal pedig tetőtől talpig elmerülhetsz a játékban. A vásári háttérrel gyermeked megismerheti a társasági helyzeteket és elképzelheti, milyen lehet barátokkal találkozni, kikapcsolódni és díjakat nyerni. A fiatalok imádni fogják a kísértethajót és a csontvázakból álló legénység ijesztő izgalmait. A különféle elemek számtalan különböző játékhelyzetet nyújtanak. Kombináld a 41373 Mókás Polip Körhinta és a 41337 Víz alatti hinta készletekkel, hogy még több vidámparki játékban legyen részed! A LEGO Friends játékkészletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ideális karácsonyi vagy ünnepi ajándék a kreatív gyermekek számára. Ez a készlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A kísértethajó méretei: több mint 30 cm magas, 17 cm hosszú és 40 cm széles. A körhinta méretei: több mint 26 cm magas, 18 cm széles és 18 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 41375 - Tengerparti Vidámpark" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
8 éves kor fölött
59310
33 790 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41375 - Tengerparti Vidámpark

LEGO® 41375 - Tengerparti Vidámpark

33 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.