KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41376 - Teknős mentő akció

LEGO 41376 - Teknős mentő akció
4 890 Ft
+98 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59311
Segíts LEGO Friends Oliviának és Zobónak megmenteni a sziklás partra vetett teknős bébiket! Indítsd be a vagány kétéltű járművet, és siess a teknősök segítségére! Vidd a teknősöket a part menti klinikára, ahol aggódó anyukájuk várja őket. Segíts Oliviának megvizsgálni őket, majd adj nekik egy kis tejet és gyümölcsöt! Ha már jobban érzik magukat, játszhatnak a homokozóban, miközben várják, hogy testvéreik kikeljenek a tojásaikból! • A csomagban egy Olivia minifigurát, egy Zobo robot figurát és 4 játék teknőst találsz. A készlet tartalmaz egy kétéltű játék járművet, egy gólyalábon álló, tengerparti klinikát vizsgálóasztallal, egy homokozót és egy szigetet. A kiegészítő elemek között 2 teknős tojáshéjat, mentőmellényt, biztonsági gyűrűt, megafont, tejesüveget, fecskendőt, narancslevet, dinnyét és labdát találsz. Bátorítsd kis építődet arra, hogy vitorlát bontson és belevágjon egy LEGO mentőakcióba! Segíts gyermekednek megtanulni, hogyan gondoskodhat az állatokról! Kombináld ezt a LEGO Friends készletet olyan kalandjátékokkal, mint a 41378 Delfin mentő akció, a 41380 Világítótorony mentőközpont és a 41381 Mentőhajó, hogy még több akciódús mókában legyen részed! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A LEGO Friends készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ideális karácsonyi vagy ünnepi ajándék a kreatív gyermekek számára. Ez a fiúknak és lányoknak szóló játék a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A kétéltű jármű méretei : több mint 4 cm magas, 10 cm hosszú és 6 cm széles. A klinika méretei: több mint 12 cm magas, 15 cm széles és 9 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 41376 - Teknős mentő akció" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41376 - Teknős mentő akció

LEGO® 41376 - Teknős mentő akció

4 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.