KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41378 - Delfin mentő akció

LEGO 41378 - Delfin mentő akció
10 490 Ft
+210 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59342
Egy kis delfin csapdába esett, miközben a hajóroncsban játszott. Indulj a Heartlake City öbölbe a LEGO Friends Stephanie vagány tengeralattjárójával és mentsd meg a delfint! De nem ő az egyetlen, aki a roncs körül sertepertél. LEGO Friends Kacey tengeri robogóján a kincsesláda után kutat. Azonban ebben a LEGO mentőakcióban egy felfedezésre váró, rejtélyes kincsestérkép is lapul valahol. Segíts Stephanie-nak kiszabadítani a delfint, megtalálni a térképet és belevágni egy LEGO kincskeresésbe, hogy még Kacey előtt megtalálja a kincset! A csomagban 2 minifigurát találsz: Stephanie-t és Kacey-t, valamint 2 delfin figurát. A készlet tartalmaz egy játék tengeralattjárót gömb alakú ablakkal és csuklós szélvédővel, emellett egy víz alatti robogót, egy csuklós árboccal ellátott hajóroncsot és egy kincsesládát rejtő mini szigetet. A kiegészítő elemek közé egy vízzel reakcióba lépő textil kincsestérkép, 2 paróka, 2 búvársisak, korall és tengeri lény elemek, drágakövekkel teli kincsesláda, labda, palack, uszonyok, fecskendő, cumisüveg és egy markoló eszköz tartozik. Bátorítsd kis építődet arra, hogy vitorlát bontson és belevágjon egy LEGO mentőakcióba! Segíts gyermekednek megtanulni, hogyan gondoskodhat az állatokról, ezzel a kreatív játékkal! A gyermekek örömmel fogják eljátszani a Stephanie és Kacey közötti izgalmas, kincsért folytatott versenyt. A vízzel reakcióba lépő textil kincsestérkép a meglepetés erejével turbózza fel a játékot. Kombináld ezt a delfines játékkészletet más LEGO Friends állatmentő játékokkal, például a 41376 Teknős mentő akció, a 41380 Világítótorony mentőközpont és a 41381 Mentőhajó készletekkel, hogy még több akciódús szórakozásban legyen részed! A LEGO Life applikáió használatával hozzáférhetsz az építőkészlet intuitív Instructions PLUS építési útmutatóihoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A LEGO Friends készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ez a fiúknak és lányoknak szóló játék a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A tengeralattjáró mentőjármű méretei: több mint 8 cm magas, 14 cm hosszú és 11 cm széles. A hajóroncs méretei: több mint 13 cm magas, 20 cm hosszú és 11 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 41378 - Delfin mentő akció" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41378 - Delfin mentő akció

LEGO® 41378 - Delfin mentő akció

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.