LEGO® 41385 - Emma nyári szív alakú doboza

LEGO 41385 - Emma nyári szív alakú doboza
LEGO Friends Emma víz alatti robogóján fedezi fel a tengert, hogy inspirációt gyűjtsön legújabb alkotásaihoz. Segíts neki felfedezni a tenger fenekét víz alatti robogóján! Mivel mindenben a szépet keresi, ki is szúrt egy drágakövet. A víz alá merül érte, mielőtt a huncut kis rák megragadná rákollójával! A szárazföldre visszatérve fektesd le strandtörölköző kialakítású névtáblájára, hogy megszáradjon a napon! Pakolj be minden elemet, és vidd magaddal a LEGO Szív alakú dobozt bárhová, ahová csak szeretnéd! A csomagban Emma minifiguráját és egy rák figurát találsz. A készletben találsz egy névtáblával díszített, megépíthető dobozt Emma színeiben pompázva, valamint egy megépíthető víz alatti robogót is. A LEGO Friends készletben található kiegészítők közé tengeri hínár és korall elemek, drágakő elem, uszonyok, búvársisak és egy búvárpipa tartozik. A Friends rajongók mindent bepakolhatnak a LEGO Szív alakú dobozba, és bárhová magukkal vihetik, hogy útközben is jól szórakozzanak! A LEGO Friends készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig izgalmassá és szórakoztatóvá varázsolják. 41384 Andrea nyári szív alakú dobozával, 41386 Stephanie nyári szív alakú dobozával, 41387 Olivia nyári szív alakú dobozával és 41388 Mia nyári szív alakú dobozával a gyermekek összegyűjthetik ezt a klassz LEGO Szív alakú doboz válogatást és felfedezhetik az összes Heartlake City barátnő személyiségét. A LEGO Friends készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ez az építőkészlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A szív alakú tárolódoboz méretei: több mint 3 cm magas, 7 cm széles és 7 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 41385 - Emma nyári szív alakú doboza" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
59320
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 41385 - Emma nyári szív alakú doboza
LEGO 41385 - Emma nyári szív alakú doboza

LEGO® 41385 - Emma nyári szív alakú doboza

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.