KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41386 - Stephanie nyári szív alakú doboza

LEGO 41386 - Stephanie nyári szív alakú doboza
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59321
LEGO Friends Stephanie számára semmi sem ér fel egy akciódús mókával teli nappal. Az ő Szív alakú doboza egyenesen a tengerparti kikötőbe repít. Segíts neki ledönteni a konzervdobozokat vízipisztolyával, hogy díjat nyerjen a karneváli játékon! Ha mindet sikerül eltalálnod, egy kutya alakú lufit nyerhetsz. Pakolj be minden elemet, és vidd magaddal a LEGO dobozt bárhová, ahová csak szeretnéd! A LEGO Szív alakú dobozban megtalálod Stephanie minifiguráját. A készlet tartalmaz egy névtáblával díszített, megépíthető dobozt, mely Stephanie színeiben pompázik, egy standot ledönthető konzervdoboz funkcióval és egy lövő funkcióval ellátott vízipisztolyt is. A LEGO Friends készlet kiegészítő elemei közé egy kutya alakú lufi tartozik. A gyermekek mindent bepakolhatnak a LEGO Szív alakú dobozba, és bárhová magukkal vihetik, hogy útközben is jól szórakozzanak! A LEGO Friends készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. 41384 Andrea nyári szív alakú dobozával, 41385 Emma nyári szív alakú dobozával, 41387 Olivia nyári szív alakú dobozával és 41388 Mia nyári szív alakú dobozával a gyermekek összegyűjthetik ezt a klassz LEGO Szív alakú doboz válogatást és felfedezhetik az összes Heartlake City barátnő személyiségét. Ez az építőkészlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A szív alakú tárolódoboz méretei: több mint 3 cm magas, 7 cm széles és 7 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 41386 - Stephanie nyári szív alakú doboza" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41386 - Stephanie nyári szív alakú doboza

LEGO® 41386 - Stephanie nyári szív alakú doboza

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.