KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41387 - Olivia nyári szív alakú doboza

LEGO 41387 - Olivia nyári szív alakú doboza
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59322
Sistergés hangját hallani a levegőben. Csatlakozz Zobo és LEGO Friends Olivia társaságához a tengerparton egy nyári grillezésre! A technikai zseni, Olivia egy klassz, hordozható grillsütő feltalálásán töri a fejét. Csak nehogy elterelje a figyelmed a rengeteg tengerparti móka, ahogy Zobóét! Még a virslije is megégett. Szerencsére Olivia szívesen osztozik vele! Pakolj be minden elemet, és vidd magaddal a LEGO Szív alakú dobozt bárhová, ahová csak szeretnéd! A csomagban Olivia minifiguráját és egy robot figurát találsz. A LEGO Friends doboz tartalmaz egy névtáblával díszített, megépíthető dobozt, mely Olivia színeiben pompázik, emellett egy megépíthető grillsütő is vár rád. A LEGO Friends készlet kiegészítő elemei közé egy hot dog és egy megégett virsli tartozik. A LEGO Friends rajongók mindent bepakolhatnak a LEGO Szív alakú dobozba, és bárhová magukkal vihetik, hogy útközben is jól szórakozzanak! A LEGO Friends készletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. 41384 Andrea nyári szív alakú dobozával, 41385 Emma nyári szív alakú dobozával, 41386 Stephanie nyári szív alakú dobozával és 41388 Mia nyári szív alakú dobozával a gyermekek összegyűjthetik ezt a klassz LEGO Szív alakú doboz válogatást és felfedezhetik az összes Heartlake City barátnő személyiségét. Ez az építőkészlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A szív alakú tárolódoboz méretei: több mint 3 cm magas, 7 cm széles és 7 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 41387 - Olivia nyári szív alakú doboza" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41387 - Olivia nyári szív alakú doboza

LEGO® 41387 - Olivia nyári szív alakú doboza

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.