LEGO® 41402 - Olivia dobozkája

LEGO 41402 - Olivia dobozkája
Hagyd, hogy a gyermekek átéljék a tudományos felfedezések örömét ezzel a LEGO Friends Olivia dobozkája (41401) készlettel! Ez a gyűjthető, kompakt játék egy mikrokozmosznyi szórakozást rejt. A hordozható játékban találsz egy Olivia minifigurát, egy megépíthető labort, egy LEGO tantermet és rengeteg minifigura kiegészítőt. Még egy rejtélyes kisállat is vár rád – nézd meg, ahogy a gyermekek vidáman felfedezik meglepetés állatukat!
Rugalmas szórakozás -A minifigura készlet elemei levehetők, így a gyermekek a dobozkán kívül is játszhatnak velük. Emellett az alaplapra is rögzíthetik, így bárhová magukkal vihetik a tudományos mókát. Pakolj be mindent a szép, csillogó tokba, így a kis tudósok magukkal vihetik a felfedezéseket az útra – vagy egy barátjuk házába. Dobozba zárt művészet - Minden dobozka ízelítőt ad a gyermekeknek a LEGO Friends világából. És ha még többet szeretnének felfedezni, mind az 5-öt összegyűjthetik, melyeket egymásra pakolhatnak vagy összeilleszthetnek, így a gyermekek mókás formákban állíthatják ki őket. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City városába, ahol rengeteget tanulhatnak a világról, barátaik társaságában.
A LEGO® márkájú "LEGO 41402 - Olivia dobozkája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
64320
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 41402 - Olivia dobozkája
LEGO 41402 - Olivia dobozkája

LEGO® 41402 - Olivia dobozkája

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.