LEGO® 41406 - Stephanie shopping dobozkája

Küszöböld ki az unalmat a hosszú utakon a LEGO® Friends Stephanie shopping dobozkája (41406) készlettel! Hagyd, hogy a gyermekek elmerüljenek a szerepjáték világában ezzel a kompakt LEGO szépségszalonnal! Eljátszhatják a vásárlót vagy akár az eladót is, aki a pénztárgépet használja. A vidámság doboza Minden hordozható LEGO Friends dobozka játék tartalmaz egy rejtélyes játék kisállatot véletlenszerű színekben. A gyermekek örömmel fogják összegyűjteni őket, és nézni, hogyan gyarapszik gyűjteményük! Emellett imádni fogják a sok izgalmas mókát, amit ez a dobozka nyújt. A megépíthető szépségszalon játékok levehetők, így a gyermekek külön is játszhatnak velük. A dobozka alaplapjára is rögzíthetik őket – így nincs több eltűnt elem útközben! És a 2 szétszedhető oldallal egy barátoddal is megoszthatja a dobozka nyújtotta mókát. Kóstolj bele valami többe! Minden dobozka ízelítőt ad a gyermekeknek a LEGO Friends világából. 5 dobozkát lehet összegyűjteni, melyeket egymásra rakhat és összeilleszthet, hogy klassz díszeket alkosson belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába – egy helyre, ahol elérhetik álmaikat, csodálatos barátaik támogatásával.
A LEGO® márkájú "LEGO 41406 - Stephanie shopping dobozkája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
1-3 nap
63768
3 150 Ft
A "LEGO 41406 - Stephanie shopping dobozkája" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. szeptember 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. szeptember 30-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 41406 - Stephanie shopping dobozkája
3 150 Ft
KOSÁRBA!LEGO 41406 - Stephanie shopping dobozkája

LEGO® 41406 - Stephanie shopping dobozkája

3 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.