LEGO® 41408 - Mia shopping dobozkája

Ismersz olyan gyermeket, aki imád moziba járni? Most már akkor mehet el, amikor csak szeretne, a LEGO® Friends Mia shopping dobozkája (41408) készlettel. A LEGO Friends készlet elemeit bepakolhatod a tokba, hogy útközben is élvezhesd a filmes játékot. A gyermekek eljátszhatják, hogy pattogatott kukoricát készítenek, jegyeket árulnak, valamint a jegyszedő vagy a mozilátogató bőrébe bújhatnak. A vidámság doboza A játék filmszínház elemei levehetők, így a gyermekek átadhatják magukat a határtalan, fantáziadús játéknak. Akár a dobozka alaplapjához is rögzítheted őket, hogy útközben is zökkenőmentesen szórakozhass, így nincsenek többé eltűnt elemek sem! A dobozkát kettészedve a gyermekek egy másik LEGO rajongóval is osztozhatnak a filmszínházas játékban. Gyűjtsd össze és rakd egybe! 4 további LEGO Friends shopping dobozkát is összegyűjthetsz. Mindegyik hordozható játékban egy rejtélyes kisállat lapul véletlenszerű színekben – nézd meg, hogy a gyermekek milyen boldogan fedezik fel, hogy melyik aranyos kisállat vár rájuk a belsejében! Az egymásra pakolható játék forgópántjainak köszönhetően más dobozkákkal is összeillesztheted, hogy klassz formákat alkoss belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, ahol hozzájuk hasonló barátokra lelhetnek!
A LEGO® márkájú "LEGO 41408 - Mia shopping dobozkája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
1-3 nap
63770
3 150 Ft
A "LEGO 41408 - Mia shopping dobozkája" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. szeptember 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. szeptember 30-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 41408 - Mia shopping dobozkája
3 150 Ft
KOSÁRBA!LEGO 41408 - Mia shopping dobozkája

LEGO® 41408 - Mia shopping dobozkája

3 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.