LEGO® 41409 - Emma dobozkája

Koncentrálj a rugalmas szórakozásra, és ajándékozd meg a gyermekeket a LEGO® Friends Emma shopping dobozkája (41409) készlettel! A kompakt játék belsejében egy mini játékbolt vár rád. Nagyszerű ajándék gyermekeknek, akik imádják a hordozható játékokat. Gondolkodj kreatívan! Ezekkel a LEGO Friends dobozkákkal új fajta játékban lehet részed. A játékbolt elemei levehetők, így a gyermekek a dobozkán kívül is élvezhetik a fantáziadús játékot. Akár a dobozka alaplapjához is rögzítheted őket, hogy az úton is zökkenőmentesen szórakozhass, így nincsenek többé eltűnt elemek sem! A dobozkákat a gyermekek kettészedhetik, így egy barátjukkal is osztozhatnak a játékboltos mókában. Keretbe zárt szórakozás 5 shopping dobozkát lehet összegyűjteni. Mindegyik hordozható játék egy rejtélyes kisállatot rejt, véletlenszerű színekben – a felfedezése is része a mókának! Az egymásra pakolható játék csuklós oldalainak köszönhetően a gyermekek más dobozkákkal is összeilleszthetik, hogy mókás díszeket alkossanak belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, ahol a hétköznapi hősök szeretettel fogadják őket!
A LEGO® márkájú "LEGO 41409 - Emma dobozkája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
1-3 nap
63766
3 150 Ft
A "LEGO 41409 - Emma dobozkája" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. szeptember 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. szeptember 30-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 41409 - Emma dobozkája
3 150 Ft
KOSÁRBA!LEGO 41409 - Emma dobozkája

LEGO® 41409 - Emma dobozkája

3 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.