LEGO® 41942 - Mélység titka karkötők kiegészítőkkel

LEGO 41942 - Mélység titka karkötők kiegészítőkkel
2 150 Ft
+43 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
72312
A kreatív ötletek rajongói stílusosan csobbanhatnak az alkotásban ezzel a LEGO® DOTS Mélység titka karkötők kiegészítőkkel (41942) készlettel.
Tervezz, oszd meg, ismételd! Terítsd ki a 2 vékony LEGO® DOTS Mélység titka karkötőt, és díszítsd fel víz alatti témájú designokkal a színes lapocskák segítségével. Tedd rá az áttetsző lapocskákat, helyezd el rajta a sötétben világító medúzás lapocskákat, majd rögzítsd a klassz medálalaplapot és a lila szívmedált, és mutasd meg a stílusodat! Készen állsz az újításra? Alkoss új designt a karkötőkre, hogy passzoljanak a hangulatodhoz, vagy cserélgesd a családtagjaiddal vagy a barátaiddal!
A LEGO® márkájú "LEGO 41942 - Mélység titka karkötők kiegészítőkkel" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41942 - Mélység titka karkötők kiegészítőkkel

LEGO® 41942 - Mélység titka karkötők kiegészítőkkel

2 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.